Cu peste 300 de milioane de jucatori inregistrati in cele peste 20 de “lumi” online, Gameforge e o forta a industriei de gaming.

Populari in regiune cu jocuri precum AION, Metin 2 sau RaiderZ, Gameforge e reprezentat chiar la nivel CEO de Carsten van Husen care va vorbi pe scena principala ICEEfestdespre cum poti ajunge de la zero in topul jocurilor multiplayer online.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/9elimXcd2m8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cu 18 milioane de playeri inregistrati, parte a Ubisoft, Nadeo este o alta companie care va fi reprezentata de Jerome Chatelain, Live Operations Director.

El va aborda un subiect extrem de interesant: cum jocurile electronice se transforma in sport cu public si meciuri pe stadioane reale. Nadeo este producatorul unor jocuri populare printre gamerii din Romania si regiune, precum TrackMania.

<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/tNjuv5Y_oA8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Sesiunea dedicata spectaculoasei lumi a jocurilor si aplicatiilor mobile, realizata in parteneriat cu Computergames.ro, va avea loc in ziua a 2-a a evenimentului care are loc saptamana viitoare, intr-o sesiune foarte asteptata in care vor mai vorbi reprezentanti ai zonei mobile si gaming a Facebook precum si ai cunoscutului serviciu muzical DEEZER.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este noul brand sub care evenimentul local RoNewMedia a abordat piata marilor evenimente din domeniul tehnologiei si industriei digitale din regiune. 

Editia din 2013 se va desfasura pe 6 si 7 iunie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange şi cu sprijinul Microsoft – prin Internet Explorer 10 şi Windows 8.

Bilete si agenda completa, pe www.iceefest.com