Ministrul de Finanțe, Orlando Teodorovici, a vorbit despre reușita moțiunii de cenzură de joi, în urma căreia guvernul din care face parte a fost debarcat, în termeni mai degrabă marinărești:

”Am convingerea că realizările PSD nu vor putea fi egalate. Și, din nefericire, mai am convingerea că incompetența și lipsa de viziune a unor aventurieri în oceanul politicii românești vor face ca nava, adusă pe linia de plutire și în direcția cea bună prin măsurile luate în timpul guvernării PSD, să fie din nou în pericol de a eșua sau, și mai rău, de a se scufunda, fără nicio șansă de ieșire la suprafață”, a scris Teodorovici joi pe Facebook.

”Le acord vreo două săptămâni celor din opoziție pentru a-și dovedi incompetența în fața românilor. Doar două săptămâni!

Din păcate, factura acestui act al opoziției, al unor oameni mânați mai curând de motivații personale decât de dorința de a face bine și, mult mai grav, al unor înalți oficiali mânați de lăcomie sau lașitate și nu de loialitate față de țară sau națiune, va fi plătită chiar de către cei care i-au trimis în Parlament și în conducerea statului român”, a adăugat ministrul, în mesajul postat pe internet.

Puteți citi mai jos toată postarea: