Din acest week-end şi până la finele lui septembrie 2011, RCS & RDS, compania care a început recent extinderea hotspoturilor Digi Wi-Fi la nivel naţional, permite oricui doreşte să testeze noul său serviciu de internet wireless, acces gratuit limitat în reţeaua Wi-Fi, în zona litoralului.
Va putea accesa gratuit reţeaua de internet wireless a RCS & RDS, oricine se află pe perioada verii în staţiunea Mamaia sau în celelalte staţiuni, în zonele cu acoperire Digi Wi-Fi, în limita unui trafic zilnic de 100 MB.
Clienţii companiei au deja acces gratuit şi permanent, oriunde în reţeaua Digi Wi-Fi şi dispun de trafic nelimitat, indiferent de zona de conectare. Au aceste avantaje:
– abonaţii serviciului de internet fix Digi Net Fiberlink 2, de până la 100 Mbps
– abonaţii pachetelor de internet fix Digi Net Fiberlink 1, de 50 Mbps, plus internet mobil Digi Net Mobil prin modem USB sau pe telefon mobil.
Până în acest moment, compania a instalat echipamente care permit clienţilor Digi Net şi Digi Net Mobil accesul liber la internet în Bucureşti, în judeţele Bihor, Braşov, Mureş, Argeş, Sibiu şi pe litoral. În următoarea etapă, RCS & RDS va extinde reţeaua de hotspoturi în peste alte 40 mari oraşe din ţară.
Operatorul va extinde curând şi zonele de testare a noului serviciu de internet, o dată cu expansiunea reţelei de hotspoturi în Mamaia şi în celelalte staţiuni de pe litoral. Cei care ulterior testării, vor dori să devină clienţi ai companiei, vor dispune de 3 servicii de internet cu numai 39 lei (TVA inclus): internet fix de până la 100 Mbps, internet mobil de până la 7,2 Mbps şi internet wireless Wi-Fi cu vitezele maxime mai mari de 7,2 Mbps.