Clienţii vor primi bonus minute internaționale pe fix și mobil către o țară din Uniunea Europeană, la alegere.

Pentru activarea ofertei este suficient un apel la *100#, ramura Uniunea Europeană sau accesarea contului personal Orange, secţiunea Uniunea Europeană. La fiecare 30 de zile, până pe 30 iunie 2014, clienții pot selecta țara pentru care vor să le fie alocate minutele bonus.

De exemplu, clienții PrePay care aleg opțiunea cu 6 euro credit primesc lunar 3.000 de minute în Orange, SMS nelimitat în rețea, 150 minute naționale și internaționale sau SMS naționale, precum și 200 MB de trafic pentru internet pe mobil. Dacă optează pentru Spania ca țară preferată primesc bonus 150 minute internaționale pe fix sau mobil, pe care le pot folosi să comunice cu familia sau prietenii de acolo.

De asemenea, toți utilizatorii PrePay beneficiază și de programul de loialitate PrePay Bonus, prin care sunt răsplătiți cu noi avantaje la reîncărcare. Astfel, aceștia primesc bonus în minute, mesaje sau MB la fiecare reîncărcare, reduceri la telefoane prin Orange Phone Credit și pot câștiga lunar telefoane, tablete, precum și alte premii surpriză. Toate avantajele se alocă automat utilizatorilor Orange PrePay pentru reîncărcări de minim 4 euro credit, fără a fi necesară înscrierea în program.

„Prin promoția Orange PrePay ”distracție fără frontiere” ne dorim să le oferim tuturor utilizatorilor de servicii preplătite din România un beneficiu relevant și apreciat de foarte mulți dintre ei. Am remarcat un interes crescut al clienților PrePay pentru serviciul de voce internațional pe mobil, de aceea am creat special pentru ei o ofertă care să le aducă acest beneficiu” a declarat Loredana Popp, Consumer Marketing Manager – Prepay în cadrul Orange România.