Clienţii Romtelecom care aleg pachetele de televiziune, voce fixă şi internet, începând din 13 aprilie pot să facă economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract încheiat pe o perioadă de 2 ani, beneficiind şi de un telefon fără fir, inclus.
Pachetele sunt disponibile în 12 variante care cuprind două sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin  satelit) cu 99 canale, şi voce fixă sau voce fixă şi internet, menite să permită personalizarea ofertei în funcţie  de nevoile efective ale unei gospodării.

Clientul care optează pentru noile oferte Romtelecom va economisi pe parcursul perioadei contractuale de doi ani 300 lei (71,12  euro, TVA inclus), provenind din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract şi din contravaloarea chiriei telefonului fără fir pentru 24 de luni.

Preţurile pachetelor încep de la 11,93 euro/lună, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de două servicii, de televiziune şi voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim şi Voce Fix 100), şi de la 14,41 euro/lună, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Structura detaliată a pachetelor este disponibilă mai jos. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA.

„Noile pachete de primăvară vin cu avantajul de a avea acces la cât mai multe canale de televiziune, indiferent de opţiunile individuale ale clienţilor pentru internet şi voce. Astfel, oricare ar fi pachetul ales, consumatorul poate beneficia de o varietate foarte largă de canale TV, interactivitate prin serviciul IPTV, imagine şi sunet de cea mai bună calitate, dar şi de preţuri avantajoase”, explică Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidenţial, al Romtelecom. Noua ofertă este disponibilă clienţilor rezidenţiali noi şi existenţi, dar aflaţi în afara perioadei minime contractuale.

Cosmote România lansează Family Time

Cosmote România le oferă clienţilor care au cartelă preplătită posibilitatea de a trece la un abonament de voce fără a pierde creditul deja existent, acesta fiind transferat ca reducere pentru prima factură emisă, în limita a 50 de euro plus TVA. De asemenea, utilizatorii de cartelă preplătită care se transferă la un abonament de voce până pe data de 10 mai vor primi şi un bonus de 25 minute naţionale/internaţionale în fiecare lună, în plus faţă de beneficiile deja incluse în abonament, pentru o perioadă de 12/24 luni în funcţie de perioada contractuală. Oferta este disponibilă până pe 10 mai, cu posibilitate de prelungire.

Astfel, clienţii care activează, în numele lor, un abonament nou, pe lângă cel pe care îl deţin deja, vor primi beneficii speciale pentru ambele numere. Utilizatorul noului abonament va beneficia, alături de multiplele facilităţi deja incluse în planul tarifar selectat, şi de un bonus de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1, acordat lunar timp de 12/24 luni, în funcţie de perioada contractuală, precum şi de comunicare nelimitată în reţea de la numărul nou către numărul existent (favorit) pe toată durata contractului. Numărul existent va beneficia şi acesta de bonusuri precum reducerea la factură în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună, timp de 12/24 luni, în funcţie de durata contractuală a numărului nou activat şi de asemenea, de un bonus reprezentat de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1, acordat lunar, timp de 12/24 luni, în funcţie de durata contractuală a noului număr activat.

O promoţie similară este disponibilă pentru clienţii care au cel puţin două abonamente, unul dintre ele fiind eligibil pentru reînnoire. Astfel, pentru contractul reînnoit, clienţii primesc un bonus reprezentat de 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1 timp de 12/24 luni în funcţie de noua perioadă contractuală şi convorbiri nelimitate în reţea pentru numărul reînnoit către numărul existent (favorit) pe toată durata contractuală. În plus, numărul existent va beneficia şi el de bonusuri speciale precum reducerea în valoare de 1 euro (fără TVA) în fiecare lună la factură pentru 12/24 luni în funcţie de durata contractuală a numărului reînnoit şi încă 25 minute naţionale/internaţionale în Zona 1 bonus, acordate lunar, timp de 12/24 luni, în funcţie de noua durată contractuală a numărului reînnoit.

De asemenea, dacă un client are un abonament eligibil pentru reînnoire, iar înainte activează un nou abonament Cosmote, acesta îşi va dubla beneficiile, profitând de cele două oferte. În cazul în care noul număr activat este transferat de la o cartelă preplătită, clientul va beneficia de transferul creditului neutilizat.

De asemenea, noii abonaţi care activeză cel puţin două abonamente voce în numele lor se pot bucura de oferta promoţională prin declararea ca favorit a unuia dintre ele. În cazul în care noul contract activat provine de la o cartelă preplătită, noul abonat va beneficia de creditul neutilizat transferat ca reducere la prima factură emisă, în limita a 50 euro plus TVA.