Cu diferite nuanțe și modele, pavelele pot aduce un efect vizual plăcut și o notă de originalitate spațiului nostru exterior. În schimb, atunci când decidem să ne amenajăm sau să ne reamenajăm curtea, aspectul estetic nu este singurul element important. Durabilitatea și funcționalitatea sunt de asemenea esențiale. De aceea, alegerea unor pavele de calitate superioară, cum sunt pavelele din beton vibropresat oferite de Elis Pavaje, este un pas inteligent. Oferind posibilități nelimitate de amenajare, montajul pe strat de nisip permite refolosirea lor în cazul reparațiilor subterane. Este important de notat că acestea permit și o bună aerisire a solului și asigură un drenaj eficient între rosturi, prevenind acumularea de apă.

Amenajarea curții nu este doar o chestiune de aspect, ci și de planificare. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este important să începem cu un plan bine pus la punct. Trebuie să ne gândim la întrebuințarea spațiilor curții – o terasă, o parcare, o curte sau o alee pietonală. Mai departe, trebuie să alegem un stil care să se potrivească cu arhitectura casei noastre și cu ambientul înconjurător. Putem să ne găsim inspirația utilizând instrumente precum un simulator online pentru a vedea cum va arăta proiectul final. Să nu uităm de cea mai important parte, și anume, stabilirea unui buget estimativ.

Selectarea unui montator profesionist este, de asemenea, esențială pentru un proiect reușit. Așadar, trebuie să ne luăm timp pentru a solicita oferte și pentru a ne asigura că firma aleasă are experiența pentru realizarea proiectului conform așteptărilor noastre.

În alegerea pavelelor, Cortina D7, Trenova D2 și Trenova Romb Grande de la Elis Pavaje sunt opțiuni ce merită luate în considerare; mai ales că în perioada 20 septembrie – 31 octombrie beneficiază de o reducere de 35%.

Elis Pavaje
SURSA FOTO: Elis Pavaje

Aceste pavele pot aduce un efect vizual plăcut și o notă de originalitate spațiului tău exterior datorită particularităților pe care le prezintă:

Cortina D7 – Pavelele Cortina D7 adaugă un aspect modern și spațios curții noastre, punând în valoare construcțiile contemporane. Suprafața netedă și dimensiunile generoase creează un spațiu plin de potențial. Aceste dale rezidențiale sunt realizate din beton vibropresat și sunt perfecte pentru zonele pietonale sau parcări pentru trafic ușor. Beneficiile includ variații unice de ton, alegerea din 4 nuanțe, și protecția culorii cu Vivid Color.

Trenova D2 / Romb Grande – Dacă dorim să aducem o notă de originalitate și dinamism curții noastre, modelele Trenova D2 și Trenova Romb Grande sunt alegerea potrivita. Acestea oferă o combinație modernă de trei nuanțe pentru un efect vizual tridimensional. Ideale pentru un design cu forme geometrice și culori metalice sau pentru decoruri atipice, aceste modele aduc o notă aparte de frumusețe spațiului nostru exterior.

Elis Pavaje
SURSA FOTO: Elis Pavaje

Așadar, transformarea curții într-un spațiu de vis nu este o magie pură, ci un proces bine planificat. Pornind de la pavelele potrivite, vom putea să ne bucurăm de o curte frumoasă și funcțională pentru mulți ani înainte.

Elis Pavaje
SURSA FOTO: Elis Pavaje

Dacă dorești să beneficiezi de ofertă, adresează-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibilă distribuitori și montatori). Produsele pot fi văzute și în showroom-urile fabricilor din Vințu de Jos (jud. Alba), Petrești, (jud. Alba), Stoenești, (jud. Prahova), Secuienii Noi (jud. Neamț) sau Arad (jud.Arad).

www.elis.ro