Oana Roman îi duce dorul tatălui său

Oana Roman afirmă că sprijinul financiar oferit de tatăl său, Petre Roman, s-a oprit după terminarea facultății.

Ea susține că, deși mulți cred că a trăit în confort, tatăl ei i-ar fi plătit chiria doar pentru câteva luni. După care a fost lăsată să se descurce singură.

Perioada post-facultate a fost dificilă pentru Oana, ajungând chiar să experimenteze starea de foame.

Contrar opiniei publice, Oana Roman dezvăluie că a fost nevoită să-și gestioneze resursele financiare cu atenție, asigurându-și un trai decent fără sprijinul financiar al tatălui său. Ea a acceptat să răspundă la întrebări incomode în cadrul emisiunii XtraNightShow.

A vorbit despre momente dificile, iubiri neîmpărtășite și complexități din viața sa. Inclusiv perioada în care s-a mutat de acasă și a fost lăsată să se descurce singură, în lipsa sprijinului financiar al tatălui său.

Oana Roman și Petre Roman nu au avut mereu o relație armonioasă. În ciuda faptului că fostul premier al României își iubește mult fiica, cei doi au avut câteva divergențe de-a lungul timpului.

Oana a menționat, la un moment dat, că de obicei comunică foarte des cu tatăl ei, însă cei doi își vorbesc mai degrabă la telefon.

„Dacă există un regret este că nu reușesc să mă văd destul de des cu tata. Ce a fost, nu mai contează. Are foarte multe activități, nu renunță la muntele lui orice ar fi.

Vorbim, dar ne vedem mult prea rar. Și dacă ar fi să am un regret, ăsta e, că ne vedem foarte rar.

Îmi e foarte dor de el, știu că și lui îmi e dor de mine și trebuie să ne facem un program cumva să reușim măcar la două săptămâni să ne vedem”, a declarat Oana în trecut, într-o emisiune TV.

Este supărată din cauza bolii mamei sale

Oana Roman a dezvăluit că simte o durere profundă legată de mama sa, Mioara. Vedeta a făcut o mărturisire cutremurătoare despre o capacitate pe care mama sa, din păcate, nu o mai are.

Mesajul trist a venit în urma unei dorințe exprimate de o persoană necunoscută de a vizita-o pe mama sa. Oana a explicat că acest lucru nu este posibil nu din cauza ei, ci pentru că mama sa nu mai poate depăna amintiri.

Această mărturisire sugerează că Mioara Roman poate avea dificultăți legate de memorie. Sau de sănătate mintală, aducând o tristețe profundă pentru Oana și fanii săi.

Este important să tratăm astfel de subiecte cu empatie și respect pentru familiile care se confruntă cu astfel de provocări.

„Mi-aș dori într-o zi să pot veni și să o vizitez pe doamna Mioara Roman. Nu știu, însă, dacă mi s-ar permite, eu nefiind din familie. Dar am cunoscut-o…

Ar fi frumos să depănăm unele amintiri”, i-a spus o femeie influenceriței.