Vlad Gherman și-a găsit fericirea alături de Oana Moșneagu, după suferința provocată de despărțirea de Cristina Ciobănașu, cu care a avut o relație de zece ani.

În vara anului trecut, Vlad a cerut-o de soție pe Oana Moșneagu. Anul acesta urmează să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu. Chiar dacă mai e puțin până la nuntă, cei doi îndrăgostiți profită de fiecare clipă petrecută în doi. Astfel încât, au decis să plece  într-o vacanță exotică.

Vlad Gherman alaturi de Oana Mosneagu
Vlad Gherman alaturi de Oana Mosneagu/SURSA FOTO: Instagram

Oana Moșneagu este însărcinată?

De acolo, cei doi actori au distribuit pe internet mai multe imagini. Din pozele expuse se poate observa cum burtica vedetei este mai proeminentă. Imaginile i-au pus imediat pe gânduri pe internauți. Ei s-au întrebat dacă vedeta Oana Moșneagu este însărcinată.

„Îmi e drag de ea de leșin”, a scris Vlad Gherman, în dreptul imaginilor cu viitoarea sa soție.

Actrița a făcut un gest care le-a atras atenția fanilor

În clipul postat pe TikTok de cei doi, se observă că Oana are simțul matern destul de bine dezvoltat. Mai mult, actrița a făcut un gest care le-a atras atenția fanilor, în mod intenționat sau nu. În timp ce se juca cu copiii din loc, la un moment dat, Oana Moșneagu s-a întors spre logodnicul ei și și-a pus mâna pe burtă.

Oana Mosneagu
Imaginile cu Oana Moşneagu care au atras atenţia fanilor / SURSA FOTO: TikTok, Vlad Gherman

Acest gest a stârnit curiozitatea internauților, făcându-i să se întrebe dacă actrița se pregătește să devină mamă în curând.

Deși momentan nu există o confirmare oficială, fanii au început să îi transmită felicitări. Ei au început să speculeze că actrița ar putea fi pregătită să îmbrățișeze maternitatea și că posibilul copil ar putea fi rezultatul iubirii lor din timpul vacanței.

@vladgherman_official Imi e drag de ea de lesin! 🥹❤️ #foryou #fyp #fypシ @Oana Moșneagu ♬ Misty – Lesley Gore

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut Crăciunul împreună

Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt un cuplu de ceva timp. Fanii lor așteaptă cu nerăbdare să facă următorul pas important, acela de a-și uni destinele prin căsătoria sfântă.

În anul care a trecut, cuplul celebru a petrecut Crăciunul alături de familiile lor și de alte rude apropiate. Cu această ocazie, Oana Moșneagu a primit numeroase mesaje și urări de bine din partea fanilor săi. Oamenii au felicitat-o pentru familia frumoasă pe care o construiește, precum și pentru povestea lor de dragoste alături de Vlad Gherman.