Actorul Cuzin Toma, cel care-l interpretează pe celebrul Firicel din serialul “Las Fierbinţi”, difuzat de ProTV, a câştigat o luptă foarte importantă, după patru ani de procese cu o instituţie bancară.

Mai exact, deşi în primă fază Cuzin Toma şi soţia acestuia au pierdut procesul deschis de banca respectivă, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca dosarul să fie luat de la capăt.

Sursă foto: protv.ro

“Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016.

Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, se arată în hotărârea Curţii de Apel Bucureşti.

Nu este singura veste bună pentru Cuzin Toma. El a mai reuşit să câştige un alt proces, de data aceasta cu Centrul Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), miza acestui dosar fiind de o jumătate de milion de euro.

“Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, se arată în decizia magistraţilor, scrie romaniatv.net.