Emisiunea” Vorbește Lumea” își mărește echipa. Cove și Lora au anunțat că vor avea o nouă colegă. Este vorba despre Anamaria Stancu Ionescu, soția lui Tudor de la Fly Project. Aceasta va avea propria rubrică în emisiunea de la PRO TV.

Ziua de 23 martie a venit vești noi din partea lui Cove și a Lorei. Prezentatorii de la PRO TV au invitat-o în platou pe Anamaria Stancu Ionescu. Aceasta nu a mers singură, ci împreună cu soțul ei Tudor. Și-a sărbătorit ziua de naștere în emisiunea de la PRO TV, dar a avut și o veste mare.

Fosta știristă de la Antena 1 a anunțat că va face parte din echipa „Vorbește lumea”. Va avea propria rubrică cu trucuri despre designul interior. „Îmi doresc să ajung cât mai repede la oamenii de acasă. Tot ce vom face noi aici o să fie cu buget de pandemie. Oamenii cred că dacă vrei ceva wow trebuie să ai un buget mare. Nu e așa!”, a declarat ea la PRO TV.

Sursă foto: Facebook

Pasiunea Anamariei Ionescu se pare că s-a transformat în job. În urmă cu ani făcea schimbări prin casă, cu buget redus. „Am început să schimb chestii prin casă, pe la ai mei. Apoi m-am gândit să fac serios treaba asta. Stăm de 8 ani în același apartament și l-am schimbat de multe ori”, a mai adăugat ea.

Tudor de la Fly Project, soțul ei, a vrut neapărat să o laude: „Ea face și platouri pentru filmări, pentru foto. Tu nu știi să te lauzi!”

Schimbări mari la “Vorbește Lumea”

Cove prezintă emisiunea acum cu Lora. Cântăreaţa a prezentat şi în trecut show-ul alături de actor, când Adela Popescu a născut al doilea copil. Schimbările nu se opresc însă aici. În toamna anului trecut, Viviana Sposub, coprezentatoare la „Vorbeşte lumea”, a participat la show-ul „Ferma”, de la Pro TV. Săptămâni întregi a stat în competiţie, a luptat pentru marele premiu şi tot acolo şi-a cunoscut iubitul, pe George Burcea.

Surpriza vine acum, când Cove şi Lora au anunţat că au o nouă colegă. Despre cine e vorba? În trecut, Viviana Sposub prezenta starea vremii, dar acum o va face Francisca.

„De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme.”, a spus Cove în direct, potrivit okmagazine.ro.

Noua prezenţă de la Pro TV a spus:

„Doamne, ce mă bucur! Sunt foarte fericită că sunt cu voi! Am ceva emoţii, dar eu sper că sunt constructive şi că o să facem treabă bună.

Vreau să spun că atunci când eram micuţă, în preajma sărbătorilor de iarnă, aşteptam să îmi spună Bucu că va ninge, vara aşteptam să îmi spună că va fi cald. Şi eram tare supărat când nu se întâmpla aşa. Acum sper să nu supăr niciun copil.

Eu o să am grijă să ne distrăm, să fie cu veselie, cu voie bună. Acesta este scopul meu în această emisiune! Şi dacă o să mă bâlbâi, oamenii sper să mă ierte.”

Francisca este cântăreaţă şi în repetate rânduri i s-a spus Kim Kardashian de România.