O prezentatoare de la Pro TV, reacții cumplite după vaccin: Mă ustura carnea

Lora, coprezentatoarea de la emisiunea ”Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, nu a fost prezentă în ediția de vineri. Cove a precizat că aceasta nu se simte bine, motiv pentru care a fost înlocuită de Anna Lesko. El i-a transmis un mesaj de însănătoșire și a spus că o așteaptă să revină sâmbătă.

”Din păcate, astăzi nu va fi și Lora alături de noi, este bolnăvioară. Lora, multă sănătate și îți promit că mâine, când vei reveni, îți voi face o primire epocală”, a anunțat Cove, la ProTV.

Lora a mărturisit, astăzi, la ”Vorbește lumea”, că după vaccin o durea carnea pe ea.

Vedeta a spus pe pagina sa de Instagram motivul pentru care nu a putut veni la muncă. Ea a precizat că a fost vaccinată cu a doua doză de vaccin anti-COVID și că nu s-a simțit prea bine, așa că a preferat să rămână acasă.

Lora a mărturisit să i-a fost frică

După prima doză de vaccin pe care a primit-o, Lora a declarat că i-a fost puțin frică.

„Mă simt bine, mulțumesc de întrebare. Recunosc că mi-a fost frică. Ce înseamnă faima și controversa din jurul unui lucru…Aseară, la vaccin, era o doamnă mai în vârstă, care avea niște ochi…se uita la mine ca un pui, ca un copil mic, speriată. I-am spus că o să fie bine. Nu puteai să intri cu nimeni în cabinet’, a spus Lora într-un Live pe Facebook, la acea vreme.

Artista a mai spus că a ales să se vaccineze pentru a se proteja, pe de o parte, și pentru a-i proteja și pe invitații din emisiune, pe de altă parte. Lora nu dorește ca cineva să aibă probleme de sănătate din cauza ei.

„Vă dați seama că oamenii, chiar dacă se vaccinează, sunt în vârstă și le este frică pentru că aud tot felul de tâmpenii. Mi-a fost o frică, mă așteptam să îmi fie rău. M-am vaccinat din cauza meseriei pe care o am. Sunt expusă și pot fi un purtător fantastic. Aș înnebuni să știu că vreun invitat de-al meu care are probleme de sănătate ar lua nenorocirea asta.’, a declarat Lora într-un live de pe Facebook.