Este vorba despre actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan și fiica sa. Socrul acesteia, celebrul actor Amitabh Bachchan şi soţul acesteia, actorul Abhishek Bachchan au fost internaţi la spitalul Nanavati din Mumbai la începutul acestei săptămâni, devenind cei mai celebri pacienţi afectați de coronavirus din India, conform celor scrise de publicaţia Times of India.

Au fost internate la un spital privat de top

După ce au aflat că membrii familiei sunt infectaţi cu infamul coronavirus, numeroşi fani au ţinut săptămâna aceasta ceremonii în care s-au rugat pentru sănătatea lor.

Trebuie menționat că India este a treia cea mai afectată ţară din lume, cu peste 1 milion de contaminări cu noul coronavirus.

În acest timp, Aishwarya Rai, fostă Miss World, şi fiica ei în vârstă de 8 ani, Aaradhya Bachchan, s-au aflat în izolare la domiciliu. Times of India a anunţat că au fost internate şi ele la un spital privat de top.

Cotidianul The Indian Express, care citează agenţia de ştiri PTI, anunţă că întreaga familie răspunde foarte bine la tratament.

„Sunt bine cu toţii. Amitabh Bachchan şi Abhishek Bachchan vor rămâne în spital încă o zi sau două”, transmite o sursă din spital, citată de Indian Express.

Aishwarya Rai a jucat în câteva filme la Bollywood dar şi la Hollywood şi este ambasador pentru câteva companii multinaţionale printre care şi L’Oreal.