Durere în lumea filmului: celebrul actor indian Rituraj Singh s-a stins din viaţă.

Actorul a suferit un stop cardiac. Medicii nu au au mai putut face nimic pentru a-l salva. Pentru lumea filmului este o mare pierdere, a scris o publicație locală amintind contribuția sa la producțiile de televiziune din India.

Cunoscut pentru aparițiile sale într-o serie de seriale TV foarte populare, precum „Anupamaa”, „Kahaani Ghar Ghar Kii”, „Kutumb”, „Hitler Didi”, „Diya Aur Baati Hum” și „Yeh Rishta Kya Kehlata Hai”, Rituraj a jucat și în filme precum „Badrinath Ki Dulhania”,„Criminal Justice”, „The Test Case”, „Bandish Bandits” și recent lansatul „Indian Police Force”, scrie IndianExpress.

A fost internat din cauza unor probleme la pancreas, dar a murit în urma unui stop cardiac

Vorbind despre dispariția sa, actorul Amit Behl a spus:

„A fost internat în spital cu 15 zile în urmă din cauza unor probleme la pancreas. S-a întors acasă cu câteva zile în urmă. Ieri, s-a simțit foarte slăbit și a fost dus de urgență la spital, dar a suferit un stop cardiac pe drum”.

Actorul Sandip Sikand, care a lucrat cu Singh la filmul „Kahani Ghar Ghar Kii”, a spus:

„Mai mult decât un actor, a fost una dintre cele mai bune ființe pe care le cunosc. Sunt întristat de vestea pe care am primit-o în această dimineață”.

A fost un nume binecunoscut în teatrul de amatori din New Delhi

Într-o postare pe rețelele de socializare, actorul Nakuul Mehta a scris:

„Prezența lui electrizantă, energia și măiestria m-au uimit întotdeauna. Am avut șansa să-l interpretez pe fiul lui în două sezoane din „Never Kiss Your Best Friend”.

Mi-a oferit o mare bucurie și onoarea de a juca alături de el”.

Rituraj a fost un nume binecunoscut în teatrul de amatori din New Delhi, înainte de a se muta la Mumbai. Deși rolurile din serialele TV i-au adus notorietate în rândul publicului, actorul a continuat să joace și pe scenele unor teatre

Cu doar câteva zile în urmă, actrița și cântăreața indiană Vijay Lakshmi, cunoscută sub numele de Malika Rajput, a fost găsită moartă în locuința sa. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție, trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit într-una dintre camerele din locuința sa. Polițiștii locali au demarat o anchetă și au luat corpul pentru a face autopsia.

Dispariția cunoscutei actrițe a șocat zecile de fani

Dispariția cunoscutei actrițe și cântărețe, în vârstă de 35 de ani, a șocat familia și zecile de fani care s-au adunat în fața locuinței acesteia, potrivit ETVBhrat.

Mama sa a povestit cum a descoperit tragedia.

”Ușa era închisă și luminile erau aprinse. Am făcut mai multe încercări de a deschide ușa, dar nu am reușit. În cele din urmă, m-am uitat pe fereastră și am văzut-o.

Când am reușit să deschid ușa, am constatat că Vijay era spânzurată. I-am sunat imediat pe soțul meu și pe medici, dar era prea târziu”, a declarat aceasta.

Ofițerul de poliție Shriram Pandey a comentat întreaga situație, sugerând că dovezile inițiale indică un potențial caz de sinucidere.

Cu toate acestea, la o concluzie finală se poate ajunge numai după ce raportul post-mortem va fi finalizat. Orice acțiuni în justiție vor fi stabilite exclusiv pe baza rezultatelor acelui raport, a precizat el.

A lăsat industria divertismentului și a luat calea spiritualității

Mallika Rajput a avut rolul principal în comedia ”Kangana Ranaut, Revolver Rani”, în 2014. Regreta actriță a apărut și în videoclipul muzical al piesei ”Yaara Tujhe” interpretată de Shaan.

Ea se alăturase Partidului Bharatiya Janta (BJP) în 2016, dar a părăsit scena politică doi ani mai târziu.