Este vorba despre artistul american Kanye West. Acesta a declarat recent că și-a depus candidatura pentru a fi președintele SUA. În acest context, artistul american a declarat că este de părere că va intra pe buletinele de vot deși a ratat mai multe termene limită din cauza coronavirusului. Acesta a spus că în luna februarie a acestui an a fost infectat cu COVID-19.

„Aveam frisoane, tremuram în pat, făceam dușuri fierbinți, mă uitam la videouri care să îmi spună ce să fac să scap”, a mărturisit Kanye West.

Mai mult decât atât, rapperul american a declarat că se roagă pentru apariția unui vaccin care să combată coronavirusul.

„Ne rugăm. Ne rugăm pentru libertate. Totul este despre Dumnezeu. Trebuie să încetăm să facem lucruri care îl supără pe Dumnezeu”, a declarat rapperul.

Potrivit CNN,momentan nu se știe dacă Kanye West a făcut la acel moment un test care să confirme prezența virusului în corpul său.

Situația în SUA nu este deloc bună

Ieri SUA au înregistrat un nou record sumbru: peste 60.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus au fost raportate în doar 24 de ore, potrivit datelor publicate de Institutul Johns Hopkins.

În acelaşi interval, în SUA au decedat 1100 de pacienţi cu COVID-19, totalul de la începutul pandemiei ridicându-se la 131.362 de morţi. Atât bilanţul infectărilor, cât şi cel al deceselor arată că Statele Unite sunt ţara cea mai afectată de coronavirus din lume.

De câteva săptămâni, statele americane din sud şi vest se confruntă cu o recrudescenţă a epidemiei, după o stabilizare pe coasta de est, în special la New York, care era la un moment dat cel mai mare focar.

Preşedintele Donald Trump pune recordurile zilnice pe seama numărului excesiv de teste, însă mai mulţi oficiali din domeniul sanitar, la nivel federal şi mai ales local, consideră că situaţia este gravă.