Survivor România 2021 vine cu noi surprize pentru telespectatori.  Noi concurenți intră în reality show, în ediția difuzată joi seară. Se pare că Ana Porgras se va alătura echipei Faimoșilor.

Astfel, Joi seară, la “Survivor România 2021”, Faimoșii și Războinicii își vor da întâlnire pe terenul sportiv, într-un nou meci antrenant, cu o miza uriașă, dar asta nu înainte de a fi puși în fața unui anunț surprinzător din partea prezentatorului emisiunii.

Înaintea debutului jocului de recompensă de joi seară, de la “Survivor România 2021”, Daniel Pavel anunță că noi concurenți intră în competiție. Aceștia sunt întâmpinați în urale și aplauze de către Faimoși și Războinici.
Ana Porgras se va alătura joi seară echipei Faimosilor.

Cine este concurentul misterios de la Survivor România 2021

Cu zeci de medalii în palmares, considerată una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești, Ana Porgras este pregătită să înfrunte jungla din Republica Dominicană, pentru a demonstra că și femeile pot supraviețui în condiții greu de imaginat.

Aflați în mijlocul junglei dominicane, luptându-se cu lipsuri și cu dorul de casă, conflictele nu par a se sfârși în interiorul echipei. Se ascut săbii și se aruncă reproșuri dureroase. Pe de altă parte, în echipa Războinicilor se așterne o liniște suspectă și pare că strategia pe care aceștia au mizat, aceea de a renunta la coechipierii considerați a fi veriga slabă, dă roade.

Jocul de recompensă de joi seară, de la “Survivor România”, îi va pune la încercare pe concurenți, aceștia fiind nevoiți să dea totul, până la ultimele puteri, pe măsură ce le va fi pusă la încercare forța și coordonarea în echipa.

Rămâne de văzut cine va câștiga și ce alte provocări vor avea de îndurat concurenții preferați joi seară. Limitele lor vor fi întinse la maxim.