Fiica lui Dragoș Paval, principal acționar al companiei Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, a preluat o participație de 16,6% din firma care opereaza site-ul brio.ro, pentru aproximativ 400.000 de euro, anunță Profit.ro.

Firma, care își are sediul în imediata apropiere a Inspectoratului școlar București a început sa opereze platforma online în 2016, lansarea fiind programata atunci de Ziua Copilului, pe 1 iunie. În afara Karinei Paval, Brio.ro mai are trei acționari, Dragoș Iliescu – doctor în psihologie și profesor universitar la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, Thomas Oackland – mentorul lui Dragoș Iliescu, cunoscut sub numele de „parintele testarii standardizate”, autor a 14 carți și firma de consultanța financiara Brandient Consult.

Detalii despre afacerile și averea familiei Pavăl veți putea afla în ediția din acest an a Capital Top 300 – Cei mai bogați români care va apărea la finalul lunii noiembrie.

Sursa: Profit.ro