Luna trecută, Svechina – o fostă stripteuză din Rusia, a urmărit un angajat în sediul central al Google, unde a lăsat o carte rusească şi un bilet „neameninţător” pentru cei doi cofondatori ai Google. Compania de securitate a companiei a raportat încălcarea proprietăţii, dar nu s-au depus niciun fel de acuzaţii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Nu este prima oară când Svechina a ţintit gigantul IT. În luna mai a anului trecut, ea a raportat poliţiei o crimă şi anume că Google îi trimite mesaje în creier, prin care îi cere să se sinucidă. Poliţia a obligat-o la 72 de ore de reţinere într-un ospiciu.

Din cercetările făcute în dosarul intentat de Mark Pincus a rezultat că Svechina pretindea că ideea dezvoltării companiei de software Zynga, creatoarea jocului FarmVille, a fost a familiei ei din Rusia şi că cei doi cofondatori ai Google i-au ucis tatăl. Steve Jobs nu a scăpat nici el de atacurile rusoaicei.  

Oricum este puţin probabil ca Svechina să ajungă curând într-un spital de boli mentale, de vreme ce în Statele Unite este împotriva drepturilor constituţionale să închizi o persoană în ospiciu, decât dacă aceasta demonstrează tentative suicidale sau omucidale.

SURSA: Business Insider