Anunțul cum că vicepremierul Raluca Turcan are un nou consilier a venit din partea Sorinei Matei. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care explică cum a ajuns Marinela Mititelu în PNL. Totodată, Sorina Matei face o asemănare între metoda prin care Marinela Mititelu a intrat în partid și cea prin care Rareș Bogdan a ajuns în PNL.

„Noua consilieră a vicepremierei Turcan. Marinela Mititelu, de la Realitatea tv. Pe model Rareș Ruj Roz. A aterizat din platou tv – Realitatea tv, turul 2 al alegerilor prezidenţiale, direct în Guvernul României pe bani publici. Pentru că…obiectivitate, imparţialitate, independenţă. Înțeleg că în Guvern amândouă căutau nu știu ce “softuri israeliene” pentru monitorizarea activității vicepremierei pe tot ce înseamnă presă și internet în România, cine ce zice, scrie, respiră despre mirobolanta vicepremieră.

Acum nu știu ce i-a zis Hellvig fam Turcan, că nici pe ăla nu-l duce mintea mult, dar softul Pegasus, israelian, este folosit la spargeri de telefoane, de MBS/ Arabia Saudită de exemplu, nici DNA nu-l are. Și ăla nu e pentru monitorizare de imagine de presă a ilustrei vicepremierei și gafele sale de Vio. E pentru monitorizare de civilians”, a scris Sorina Matei, pe Facebook.