Cântăreaţa Adele a anunțat, la o nuntă pe care a oficiat-o și unde a cântat pentru a întreține atmosfera, că va lansa cel de-al patrulea album de studio în toamna acestui an, informează News.ro. Ea și-a uimit fanii în ultima perioadă cu o transformare radicală, ea reușind să slăbească aproximativ 50 de kilograme. În plus, cântăreața și-a lăsat părul foarte lung, după cum se poate vedea în înregistrările apărute pe un cont de Instagram.

Dieta Sirtfood (care permite slăbirea, în medie, a 3,2 kilograme în 7 zile), include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul. De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.

Alimentele din dieta Sirtfood sunt capabile să regleze metabolismul în același timp în care cresc masa musculară și mențin celulele într-o stare perfectă. Unii dintre cei mai sănătoși oameni din lume mănâncă alimente ce aparțin dietei Sirtfood și prezintă cele mai scăzute riscuri de apariție a obezității și a altor afecțiuni cronice.
Dieta a fost concepută de Glen Matten și Aidan Goggins, cu scopul de a ajuta organismul să scape de kilogramele nedorite și să îmbunătățească starea generală de sănătate. Potrivit eva.ro, aceasta restricționează aportul caloric zilnic la 1000 de calorii în primele 3 zile ale dietei, pentru a curăța celulele și pentru a arde grăsimile. În timpul acesta, este recomandată o dietă cu un suc verde de trei ori pe zi și o masă cu alimente ce conțin sirtuină, înainte de 7 seara.
Începând cu a patra zi, aportul caloric este mărit la 1500 de calorii pe zi. Între zilele 4 și 7, se servesc 2 sucuri care conțin o cantitate mare de sirtuină și 2 mese cu alimente din dietă.
În faza a doua a dietei, este vorba de menținerea acestor beneficii pe care le aduce cu sine. Cel mai important, alimentele dietei Sirtfood pot fi consumate pe tot parcursul vieții. Pentru rezultate de durată, nutriţioniştii recomandă ca dieta să fie acompaniată de exerciții fizice, precum jogging sau Pilates.

Alimente recomandate în dieta Sirtfood:

– hrișcă
– țelină (chiar și frunzele sale)
– capere
– cacao
– cafea
– ulei de măsline extra-virgin
– ceai verde
– napi
– leuștean
– pătrunjel
– cicoare roșie
– ceapă roșie
– vin roșu
– căpșuni
– soia
– turmeric (curcumă)
– nuci