Cu peste 660 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, Endava a inaugurat în toamnă un nou sediu în Capitală,ajungând la spaţii de birouri de peste 2.000 mp în fiecare dintre sediile din România. „Creşterea Endava este rezultatul unor iniţiative locale importante de recrutare şi a investiţiilor în oameni, derulate inclusiv prin intermediul programului propriu Endava University. Comparativ cu cei 340 de angajaţi cât număra Endava în România în ianuarie 2012, aproape ne-am dublat numărul de angajaţi. În prezent, avem peste 310 de angajaţi la Cluj-Napoca, 225 de angajaţi la Iaşi şi 125 în noul nostru sediu din Bucureşti”, declară John Cotterell, Chief Executive Endava (foto).
Despre angajările desfăşurate de Endava în 2012
Anul trecut, Endava a participat la târguri de job-uri, a organizat programe de internship pentru studenţi și programe de angajare pentru absolvenți şi a participat la evenimente adresate specialiștilor IT. Printre propriile evenimente de recrutare, merită amintite: „Endava Career Days” şi „Open Days for Students”.

„Pentru dezvoltarea profesională a angajaţilor Endava, aplicăm o strategie de Talent Management, prin care noii angajaţi sunt familiarizaţi încă de la început cu procesele din cadrul organizaţiei, iar ulterior participă la traininguri tehnice şi traininguri pentru dezvoltarea de soft skills, organizate în cadrul programului Endava University şi, de asemenea, pot urma programe de orientare în carieră sau de mentorat. În plus, ne propunem să asigurăm oamenilor noştri un mediu de lucru plăcut, cu numeroase activităţi sociale”, a adăugat John Cotterell.

Peste 100 de studenți și absolvenți IT vor participa în programele de internship şi programele de angajare

În 2012, aproximativ 75 de studenţi şi absolvenţi au participat în programele de internship și respectiv în programele de angajare pentru absolvenți care includ training intensiv în primele luni, desfăşurate de Endava la Cluj-Napoca şi Iaşi. În acest an, compania va continua programele pentru studenţi şi absolvenţi şi, de asemenea, va începe un program similar în sediul din Bucureşti, în luna februarie. 

„În 2013, Endava va oferi internship-uri și posibilități de angajare pentru mai mult de 100 de studenţi şi absolvenţi IT, dar vom continua și să oferim oportunități de carieră pentru specialiști IT cu experiență”, a declarat John Cotterell.