Drama neștiută a Monicăi Tatoiu! A vrut să-și pună capăt zilelor: În momentul ală ți se ia de tot

Vedeta a acordat un interviu la Antena Stars, în care a vorbit despre drama pe care a trăit-o atunci când l-a născut pe fiul ei, Victor. Aceasta povestește cum a fost la un pas să se sinucidă după ce medicii au anunțat-o că Victor s-a născut cu un plămân disfuncțional. Monica Tatoiu a declarat că în acel moment a vrut să se arunce de la etajul Maternității unde a fost internată.

”L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta şi am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt şi ne-am ţinut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ţi se ia tot”, a povestit Monica Tatoiu.

Rugăciunile i-au salvat copilul

Vedeta povestește că după aflarea pronosticurilor sumbre ale medicilor, ea l-a luat pe Victor de mână și a început să spună rugăciuni. Potrivit vedetei, în dimineața următoare acesta și-a revenit și nu mai avea nicio problemă. Ea pune acestă ”reușită” pe seama rugăciunilor pe care le-a spus.

”L-am luat pe Victor de mână şi m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineaţă copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai viţel, să omori un copil, dar trebuie să jertfeşti ceva”, a declarat Monica Tatoiu.

În prezent, fiul acesteia, Victor, are 26 de ani și lucrează în străinătate ca master-driver. Relația dintre el și mama sa este una excepțională.

Sursă foto: Facebook Studenții de azi, Profesioniștii de Mâine