Scandal total pe scena politică. PSD încasează o lovitură cruntă, iar nervii sunt întinși la maxim în coaliție. Ultima mutare a celor de la ALDE îl va scoate din minți pe Dragnea.

Oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu din Alba au sesizat Biroul Electoral Județean Alba (BEJ) cu privire la încălcarea legislației privind desfășurarea campaniei electorale de către unele partide, între care și PSD, în ceea ce privește afișajul electoral.

ALDE Alba și-a reclamat colegii de alianță la Biroul Electoral Județean, pe motiv că social-democrații au lipit afișe în spații neamenajate special în acest sens, în orașul Abrud. „PSD a utilizat, în orașul Abrud, locații de afișare altele decât cele special amenajate, de către Primăria Abrud”, a precizat reprezentantul formațiunii politice.

Reclamația vine după ce, săptămâna trecută, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a lansat un atac dur la adresa PSD. „Să ne ferească Dumnezeu să ajungă ăştia să conducă judeţul, că ne-am dat dracu!” deoarece liderii PSD din judeţ ar fi refuzat dintotdeauna colaborarea, în ciuda protocoalelor încheiate la Bucureşti, conform mediafax.

Ioan Lazăr a mai spus că social-democraţii au uitat încă de la început că sunt la guvernare cu ALDE şi îşi amintesc că sunt colegi doar când au nevoie de voturi.