Premierul Ludovic Orban s-a dezlănțuit în direct la România TV. Acesta s-a enervat după ultimele acuzații ale celor de la PSD. Orban neagă cu vehemență faptul că Executivul a tăiat bani dintr-un domeniu foarte important pentru România.

Orban neagă tăierile

Ludovic Orban neagă tăierile din domeniul sănătății. “La sănătate, am văzut niște fake-uri absolut îngrozitoare cum că noi am tăiat bugetul. Le spun acestor mincinoși că bugetul la sănătate trebuie calculat atât bugetul ministerului Sănătății, cât și bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Dacă vom compara bugetul pe 2020, ministerul Sănătății plus CNAS, o să constatăm că este o creștere semnificativă, de câteva miliarde, față de legea bugetului de stat adoptată în 2019 de Guvernul PSD”, a spus Ludovic Orban, la România TV.

Și asta nu e tot. Orban dă de pământ cu cei care au dezvăluit că relațiile dintre ep și președintele Klaus Iohannis s-au răcit. “Informațiile care apar sunt invenții care sunt făcute de răuvoitori care încearcă să sfideze evidența și ceea ce orice om cu bun simț poate să vadă o colaborare loială, extrem de serioasă care e bazată pe o abordare serioasă a problemelor țării, o comunicare permanentă pentru identificarea de soluții pe care le discutăm și pe care le punem în practică împreună”, a mai spus Ludovic orban, la România TV.