Creat pentru consumatorii care care îşi doresc produse de cea mai înaltă calitate, noul notebook Seria 9 redefinește termenul „subțire”.  . Au fost necesare 9.000 de ore pentru realizarea schiţelor şi machetelor, 24.000 de ore de R&D, în total, fiind petrecute 33.000 de ore pentru crearea unui produs de ultimă generație. Panoul LCD, tastatura, placa de bază, cablurile, cooler-ul şi bateria sunt componente-cheie create cu precizie astfel încât să se potrivească perfect în carcasa subţire a notebook-ului Seria 9.

Pentru a reduce cât de mult posibil dimensiunile ramei, Samsung a folosit tehnologia proprie MaxScreen, permițând astfel mărirea ecranului cu până la un inch. Rezultatul constă în cel mai subțire și compact notebook premium de 15”, prevăzut cu un display în culori intense, potrivit pe un cadru elegant de 14”. Datorită finisajelor de înaltă calitate şi design-ului aerodinamic, liniile noului notebook Samsung Seria 9 se îmbină într-o identitate puternică.
Grosimea de numai 14,9 mm şi greutatea de doar 1,59 kg fac noul notebook de 15” cu aproape 50% mai compact decât orice alt laptop existent de 15”. Toate acestea reprezintă o adevărată revoluţie în sectorul premium al laptopurilor subţiri şi uşoare.

Performanță fără compromis

Cea de-a treia generaţie de procesoare Intel Core, precum și memoria RAM de 4GB/8GB şi hard disk-ul de 128GB/256GB SSD asigură performanță și putere incontestabile. Datorită tehnologiei Samsung Fast Boot, noul notebook Seria 9 se deschide în numai 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigură un răspuns la deschiderea ecranului de 1,4 secunde. Mai mult, funcția Fast Browsing permite navigarea pe Internet la o viteză de două ori mai mare. Bateria noului notebook este o altă mărturie a inovației Samsung, având o durată de viaţă de până la 10 ore.

Datorită ecranului HD+ SuperBright, cu 180% mai luminos şi dotat cu tehnologia anti-reflexie, utilizatorii se pot bucura de vizualizare clară chiar şi în aer liber. Mai mult, unghiul vizual de 160º garantează confortul și calitatea experiențelor vizuale.