Puțini știau faptul că lui Liviu Dragnea îi plac pisicile. Acesta are o pisică pe nume Bobița.

Liviu Dragnea este iubitor de pisici

Fostul lider PSD a dezvăluit că a primit-o în luna august a anului trecut, iar de atunci este nelipsită din viața sa.

„Carmen Dan mi-a adus această minune de pisică, e un British Short Hair, este exact ca în reclame. O am din luna august, avea două luni şi mi-a adus-o de drag pentru că aflase că eu am salvat o pisicuţă când eram în închisoare la Rahova.

I-am pus numele Bobiţa pentru că atunci când mi-a adus-o era mică, mică şi s-a lipit de mine instantaneu. Doarme cu mine, vorbim amândoi, mă ceartă”, a povestit el într-un interviu pentru Click!.

Celelalte pasiuni ale fostului lider PSD

Întrebat ce alte pasiuni, mai are, Liviu Dragnea a spus că îi plac pescuitul sportiv și vânătoarea, dar de când o are pe Bobița, nu mai poate trage în niciun animal. Acesta a dezvăluit că îi plac, de asemenea, florile, motiv pentru care a început să planteze lalele, crizanteme și multe altele.

„Pescuitul sportiv, vânătoarea, dar nu mai pot vâna pentru că am milă de animale. De când a intrat Bobiţa în viaţa mea nu aş mai putea trage într-un animal. Iar mai nou îmi este foarte drag pământul.

Este motivul pentru care îl sprijin pe fiul meu la firma de agricultură. În curte, acum, am început să plantez flori. Îmi plac foarte mult lalelele, crizantemele, margaretele, bujorii, trandafirii. Acum, spre exemplu, plantez nişte cale”, a spus el.

Noul loc de muncă al lui Liviu Dragnea

Acum, fostul politician lucrează la firma fiului său și mai are un venit și din chiria hotelului pe care îl deține.

„Lucrez la firma fiului meu, sunt director tehnic şi am salariu 9.000 de lei pe lună. Mai am un venit din chiria hotelului”, a spus Liviu Dragnea.

Momentan, acesta locuiește cu chirie și intenționează să își cumpere o casă, dar nu are banii necesari.

„Ba da, dar nu am bani… Nu sunt supărat. Faptul că am copiii care se descurcă, e cea mai mare bucurie. Nu îţi trebuie foarte mult să trăieşti decent, dar sunt milioane de români care nu îşi permit să o ducă de la o lună la alta”, a spus fostul lider PSD.

Întrebat cum se vede peste 5 ani, când va ieși la pensie, Liviu Dragnea a răspuns: „A, nu mă văd să stau!”.