Atunci când cineva drag se stinge din viaţa, cu siguranţă nu mai avem resursele fizice şi psihice necesare să ne mai ocupăm de tot ce este nevoie pentru ultimul drum al regretatului. Cu atât mai puţin, mai reuşim să consultăm normele legale pe care trebuie să le respectăm în acest demers. Din fericire, Funerare Ieftine este o firmă specializată din Bucureşti care poate face totul pentru dvs.

Atunci când o persoană dragă decedează în ţară toate aspectele legate de înmormântare se pot rezolva mai uşor, însă atunci când un membru al familiei se stinge într-o ţară străină, există anumite dificultăţi pe care familiile îndoliate le întâmpină.

Tocmai pentru că dorim să vă acordăm timpul necesar pentru a vă plânge decedatul, Funerare Ieftine Bucureşti se ocupă cu stricteţe de toate demersurile necesare repatrierii decedatului, transport funerar internaţional, procurarea paşaportului mortuar,  certificatului de deces, certificatul constatator al decesului eliberat de medicul de familie sau de spital, certificatul de îmbălsămare eliberat de spital, autorizația pentru transport internațional şi de procurarea tuturor produselor sau serviciilor necesare.

Orice repatriere a unui decedat, în România sau în orice altă ţară trebuie să respecte anumite condiții în conformitate cu legea, sau, în caz contrar, nerespectarea acestora poate atrage cu sine blocarea documentelor de repatriere şi întârzierea întregului proces al înmormântării.

Care sunt condițiile legale ce trebuie urmate pentru repatrierea decedaților?

  • înregistrarea decesului la autoritățile locale din țara unde a avut loc decesul;
  • procurarea certificatului constatator al decesului;
  • procurarea certificatului de îmbălsămare;
  • procurarea paşaportului mortuar;
  • procurarea autorizaţiei pentru transport internaţional;
  • procurarea altor documente prevăzute de legislaţia ţării în care a survenit decesul şi de statele de tranzit.

 Firma de pompe funebre Funerare Ieftine vă pune la dispoziție un complex de pachete şi servicii funerare Bucuresti, atunci când aveţi nevoie de o firmă specializată care să asigure repatrierea decedatului în condiţiile prevăzute de legislaţia naţională a ţării în care a survenit decesul şi în conformitate cu regulile internaţionale în vigoare.

 

Repatrierea cetățenilor români, decedați în afara țării este, de regulă, un proces mai greoi, de aceea Funerare Ieftine, firmă cu experientă în transportul funerar international și repatrierea cetățenilor români decedați în afara țării se poate ocupa, cu profesionalism şi promptitudine, de toate demersurile necesare în astfel de situații.

Contactaţi-ne pentru orice nelămurire la numărul de telefon: 0723.796.596 sau scrieţi-ne la adresa de email: [email protected]. Firma de pompe funebre Funerare Ieftine – un sprijin de nădejde!