Această lansare va extinde beneficiile oferite de HERE Drive+ către dispozitive din afara gamei Nokia Lumia, pentru a ajuta mai mulţi oameni să navigheze către destinaţiile lor cu uşurinţă şi încredere. HERE Drive+ oferă acces la navigaţie globală pas-cu-pas, cu ghidare vocală, prin hărţi offline de înaltă calitate şi permite utilizatorilor să ajungă la destinaţie în siguranţă, chiar şi fără o conexiune de date.

“HERE este liderul global în domeniul hărţilor, navigaţiei şi serviciilor bazate pe locaţie. Hărţile HERE sunt utilizate pentru un număr foarte mare de dispozitive GPS de navigaţie prin satelit şi soluţii de navigaţie auto integrate, de la producători de top din întreaga lume”, a declarat Tim Shepherd, Senior Analyst, Canalys. “Prin livrarea de capabilităţi de navigaţie de top cu HERE Drive+ pe Windows Phone 8, accesibile offline şi cu acoperire globală, HERE aduce o experienţă foarte valoroasă şi diferenţiată pe această platformă.”

Actualizări ale HERE Drive(+) şi HERE Transit

Extinderea disponibilităţii aplicaţiei de navigaţie se corelează cu noi versiuni ale HERE Drive(+) şi HERE Transit, ambele disponibile spre descărcare din Windows Phone Store în următoarele zile. Actualizarea HERE Drive(+) îmbogăţeşte experienţa cu capabilităţi suplimentare precum My Commute, o funcţie inovatoare ce ajută utilizatorii să îşi optimizeze rutele parcurse zilnic. My Commute învaţă traseele zilnice parcurse cu maşina şi oferă recomandări personalizate de optimizare a rutei, bazate pe condiţiile curente de trafic. HERE Drive oferă acum şi o opţiune de upgrade a licenţei de navigaţie, de la acoperire locală la acoperire globală, din interiorul aplicaţiei.

Cea mai nouă actualizare a HERE Transit simplifică şi mai mult folosirea transportului public, beneficiind de interfaţa Windows Phone, care oferă o experienţă fluidă şi un nou mod de vizualizare panoramic. Acest nou design ajută utilizatorii să îşi planifice rutele mai uşor şi să acceseze destinaţiile anterioare sau preferate, precum şi staţiile de transport în comun din apropiere. Aplicaţia HERE Transit va fi disponibilă pe anumite pieţe şi pentru smartphone-uri cu Windows Phone 8 non-Nokia.