Nokia, cel mai mare producător de telefoane mobile din lume, a lansat modelul X3, care are un design -subţire “touch and type”, o combinaţie unică între funcţionalitatea unui ecran tactil şi cea a unei tastaturi tradiţionale cu 12 taste.

Nokia X3 este primul terminal Nokia cu design ‘touch and type’, care permite utilizatorilor să navigheze rapid prin meniul telefonului şi pe Internet de pe ecranul tactil, în culorii vii şi să se bucure de familiaritatea unei tastaturi complete pentru rapiditate în scrierea mesajelor text şi efectuarea apelurilor. 

“Am creat noul Nokia X3 cu funcţionalitate “touch and type” deoarece tastarea este ideală în scrierea mesajelor text şi utilizarea reţelelor sociale, unde este necesar un feedback rapid şi frecvent, iar ecranul tactil este ideal pentru funcţii precum setarea alarmelor, navigare facilă şi controlarea aplicaţiilor, spre exemplu muzică sau jocuri” a declarat Mary McDowell, Vicepreşedinte Executiv, Mobile Phones, Nokia.

Nokia X3  are o grosime de doar 9,6 mm – fiind astfel unul dintre cele mai subţiri telefoane produse de Nokia . În ciuda dimensiunilor sale reduse, Nokia X3 oferă o gamă foarte largă de funcţii şi capabilităţi, inclusiv 3G, WLAN, music player, card de memorie de 16 GB şi radio FM. Utilizatorii care fac fotografii frecvent sau care împărtăşesc conţinut pe site-uri de socializare se vor bucura de o cameră de 5 megapixeli cu zoom digital 4X, cu care vor putea fotografia sau filma.

Nokia X3 va fi disponibil începând din al treilea trimestru al acestui an, la un preţ estimativ de 125 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile .

Minidifuzorul Nokia MD-11

Iubitorii de muzică pot da mai multă forţă difuzorului încorporat al Nokia X3 cu noul MD-11, un difuzor uşor, de buzunar, care oferă o calitate audio excelentă. Pentru o calitate audio optimă, puteţi conecta două difuzoare pentru a beneficia de redare stereo – o modalitate ideală de a asculta muzică de pe telefon  împreună cu prietenii. Nokia MD-11 va fi disponibil la un preţ estimativ de 20 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

SURSA: Nokia