Pe lângă aceste noi smartphone-uri bazate pe Android, renaşte legenda Nokia 8110, care oferă  conectivitate 4G, aplicații precum Google Assistant, Google Maps, Google Search, Facebook și Twitter, și revenirea telefonului de tip slider.

Nokia 8 Sirocco

 Cu o grosime de doar 2 milimetri la margini, Nokia 8 Sirocco combină un ecran curbat edge-to-edge pOLED 2K de 5,5 inci cu ancadramente mai mici şi curbe turnate pentru crearea unui profil ultracompact. Cadrul său din oțel inoxidabil este de 2,5 ori mai puternic în comparație cu seria 6000 din aluminiu, iar ecranul 3D Corning Gorilla Glass 5 este suficient de robust pentru a rezista provocărilor fizice cotidiene. Utilizatorii pot captura acum fiecare detaliu datorită senzorilor din spate duali cu optică ZEISS, care combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg și performanţe în spaţii mai puțin iluminate, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x. În plus, în modul Pro Camera beneficiază de un control manual deplin asupra tuturor imaginilor capturate, ceea ce ajută la realizarea unor fotografii similare cu cele realizate de un profesionist.Disponibil la începutul lunii aprilie, Nokia 8 Sirocco se va comercializa la un preţ global mediu cu amănuntul de 749 Euro, excluzând taxele şisubvenţiile. 

Nokia 7 Plus

Cu Dual-Sight perfecționat, senzorii din spate duali cu optică ZEISS combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg, de 12MP, pentru performanţe excelente, atât în condiţii de lumină slabă, cât şi în condiţii de lumină extrem de puternică, cu o cameră secundară de 13MP care funizeazăzoom optic 2x pentru acele momente când v-aţi fi dorit să fiţi mai aproape de subiect.
 Cu o baterie puternică de 3800 mAh, Nokia 7 Plus asigură o durată de viață a bateriei de 2 zile. 
În două variante de amestec coloristic, Black/Copperşi White/Copper, Nokia 7 Plus va fi disponibil  din prima parte a lunii aprilie şi se va comercializa la un preţ mediu global de 399 Euro, excluzând taxele şisubvenţiile. 

 

Noul Nokia 6

 Cu peste 60% mai rapid decât predecesorul său premiat, telefonul oferă acum Dual-Sight îmbunătățit, optică ZEISS, încărcare rapidă USB-C, un raport ecran-corp mai compact, Nokia spațial audio şi Android Oreo pur, securizat şi actualizat.Noul Nokia 6 duce măiestria de construcţie a modelului iniţial la un nivel superior prin combinarea unui corp monobloc, construit dintr-un bloc solid de aluminiu seria 6000 cu un proces de 11 ore de polizare şianodizare în două etape. Prin armonizarea dintre ecranul sculptat 2,5D și tehnologia Corning Gorilla Glass rezistentă la deteriorări, corpul compact şi rafinat al telefonului Nokia 6 este construit să reziste. Disponibil în trei amestecuri rafinate de culoare, Black/Copper, White/Iron şi Blue/Gold, precum și două configurații de 3GB RAM / 32GB ROM, care va disponibil la începutul lunii aprilie sau 4GB RAM/64GB ROMdisponibilmaitârziu, noulNokia 6 se va comercializa la un preţ mediu global cu amănuntul de 279 Euro, excluzând taxele şisubvenţiile. 

Nokia 1

Nokia 1 reprezintă o revoluţie în tehnologia accesibila, furnizând elementele esenţiale ale unui smartphone Nokia şi un design familiar pentru fanii din întreaga lume. Campion în a oferi mai multor oameni acces la tehnologie, terminalul vine echipat cu Android Oreo (Goedition), o versiune de Android optimizată pentru dispozitive cu memorie RAM de 1GB sau mai puţin. Nokia 1 este proiectat să răspundă rapid comenzilor şi să opereze fără sincope, având acces deplin la Google Play Store, astfel încât utilizatorul să poată găsi toate aplicaţiile favorite, de la WhatsApp, Facebook şiInstagram până la mobile banking, cu sublinierea simultană a aplicaţiilor optimizate pentru Android Oreo (Goedition).Disponibil de la începutul lunii aprilie în culori WarmRed şi Dark Blue pentru fanii din întreaga lume, Nokia 1 se va comercializa la un preț mediu global de 85 de dolari, excluzând taxele şisubvenţiile. CarcaseleXpress-on, vândute separat, sunt disponibile de la 7,99 de dolari, în culorile Azure, Grey, Yellow și Pink.

 Renaşterea telefonului Nokia 8110

 

Marcând întoarcerea legendarului model Nokia 8110, acest terminal cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul iconic curbat slider. Oferind utilizatorului ocazia de a se deconecta, de a se distra şi de a se relaxa ştiind că toate elementele esenţiale ale unui smartphone sunt la datorie atunci când are nevoie de ele.  Cu o interfaţă familiară şi uşor de utilizat, terminalul înglobează mecanică tactilă intuitivă, cu mecanism de glisare pentru a răspunde şi a încheia convorbirile, precum şi un stil aparte de rotaţie tip elicopter al axei. Nokia 8110 vine dotat cu toată măiestria de construcţie care se asteaptă de la un telefon Nokia, furnizând durabilitate şi fiabilitate. Nokia 8110 oferă apelare crystal-clear VoLTEşi este perfect pentru oricine îşi doreşte să aibă un telefon clasic 4G legendar sau un telefon de rezervă. Cu acces la un magazin de aplicații, pentru preferințe precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook și Twitter, utilizatorii pot trimite și primi e-mailuri sau importa contactele și pot sincroniza calendarul cu Outlook și Gmail. Şi, da, vine şi cu o versiune complet modificată a jocului Snake. Realizat în două culori, Traditional Black şi Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai şi se va comercializa la un preț mediu global de 79 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.