Utilizatorii de cartele prepay de la Orange, fie că au nevoie doar să vorbească, să stea pe net sau să rămână in contact cu rudele din străinătate, pot alege una dintre noile opţiuni, cu valori cuprinse între 5 şi 9 euro credit.

Cei care preferă să vorbească mult timp la telefon pot opta, pentru 5 euro, pentru opţiunea care include 2.000 de minute sau SMS-uri în reţea şi 100 minute sau SMS-uri naţionale.

 În plus, cei care îşi doresc să aibă inclus traficul pe internet pot alege dintre opţiunile de 5, 7 sau 9 euro credit ce oferă în plus faţă de minute şi SMS-uri naţionale şi în reţea, 75 MB, 300 MB sau 500 MB.

Clienţii care au nevoie de minute internaţionale, pot opta pentru una dintre cele 2 opţiuni, de 6 sau de 8 euro credit, care le oferă până la 150 de minute sau SMS-uri internaţionale pe mobil.

”Orange este lider de piata pe segmentul PrePay, iar aceasta initiativă vine în completarea programelor destinate clienţilor noştri, precum reîncărcarea direct cu minute, Orange Phone Credit, Surprize la reîncărcare, PrePay suporter şi Orange Young, ” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer B2C în cadrul Orange România.