Imagini incredibile cu Liviu Dragnea din spatele gratiilor. Fostul șef al celor de la PSD își ispășește ultimele zile de carantină la Penitenciarul Rahova din București. Cu puțin timp înainte ca Dragnea să afle dacă își va ispăși pedeapsa acolo sau va fi mutat, noi controverse apar în jurul său.

Pe internet au început să circule mai multe imagini cu acesta. Ultima e de-a dreptul virală. Îl înfățișează în timp ce trage cu sete dintr-o țigară, aflându-se în celulă. De data aceasta, internauții și-au pus semne de întrebare cu privire la veridicitatea fotografiei, însă nimeni nu a confirmat sau infirmat originea sa, conform wowbiz.ro.

Prima imagine care s-a viralizat pe rețelele de socializare îl arată pe Dragnea într-o celulă, alături de un coleg. În ciuda faptului că toată lumea l-a recunoscut pe fostul lider PSD, un specialist a analizat imaginea și este de părere ca ar fi vorba de un simplu trucaj. ”Lumina din spatele lui Liviu Dragnea nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta pentru cancan.ro.