Cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de activitate, Niro va lansa campania “Susținem valori, susținem viitorul” şi sprijină în calitate de partener principal unul dintre cele mai importante evenimente umanitare – Orașul Faptelor Bune, organizat la București de Radio ZU, în perioada 15-21 decembrie. Alături de parteneri instituționali și de Fundația Sf. Petru, Grupul Niro va identifica poveștile a 25 de copii talentați, cu rezultate bune la învățătură, pe care îi va susține în cadrul acestui program de mentorat, timp de 10 ani. Începând din momentul selecției şi până la absolvirea şcolii, cei 25 de copii vor fi consiliaţi şi susținuți pe tot parcursul educațional și, în funcție de nevoile individuale, vor fi ajutaţi financiar, cu rechizite școlare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. “Niro își dorește să marcheze cei 25 de ani de existență sărbătorind în spiritul unei Românii Unite, în primul rând, prin Fapte Bune, deoarece o comunitate își păstrează speranța și puterea în special atunci când există implicare, acțiune și rezultate palpabile. Acest lucru ne dorim și noi, să contribuim activ si pe termen lung pentru cei care au nevoie de susținere. Pentru a vedea o schimbare concretă, considerăm că este important să ducem mai departe ajutorul nostru, dincolo de perioada sărbătorilor. Ne dorim ca fapta noastră bună şi susținerea valorilor să ajungă la oamenii potriviţi, la momentul portivit, acest lucru însemnând inclusiv un angajament pe termen lung”, a declarat  Florin Suicescu, Director General al Grupului Niro.

Cu ocazia aniversării celor 25 de activitate, compania va organiza, sâmbătă, 8 decembrie, un eveniment public de amploare la care sunt aşteptați cei mici și cei mari pentru a sărbători împreună începutul sezonului cadourilor și al bucuriei trăite alături de cei dragi. Evenimentul va avea loc în incinta pavilionului Dragonul Roşu Oriental, între orele 11.00 și 14.00. Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roșu și Colentina-Fundeni- Dragonul Roșu. Cei prezenți se vor bucura de multe momente de divertisment cu specific românesc, precum și de nenumărate cadouri surpriză.

Niro Investment Group sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţarea companiei. În această perioadă, bazându-se pe soluții perfomante de afaceri și parteneri reputați la nivel naţional şi internaţional, compania şi-a extins portofoliul de afaceri şi a devenit unul dintre cele mai mari grupuri de business din România cu o experienţă extinsă în domeniul investiţiilor imobiliare, în dezvoltarea şi administrarea activelor. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 mp, se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante şi hoteluri celebre, aşa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia și constructia unui nou hotel premium în București, situat pe blv. Expoziției care va fi deschis în anul 2021.