Duplexul de 5600 de metri pătrați a fost pus pe piață în anul 2013, când Hilfiger și soția sa, Dee Ocleppo, l-au listat pentru 80 de milioane de dolari. În acel moment, prețul a făcut-o una dintre cele mai scumpe case de pe piața americană.

Ulterior, a scăzut la 75 milioane de dolari, apoi la 68,95 milioane de dolari și apoi la 58,9 milioane de dolari înainte de căderea de pe piață în aprilie. Acum s-a reîntors, după ce a schimbat agenții imobiliari.

Apartamentul este situat la etajele 18 și 19 ale hotelului Plaza și are patru dormitoare cu vedere la Central Park și Fifth Avenue.

Hilfiger și soția sa au cumpărat două apartamente separate în hotel pentru 25,5 milioane de dolari în anul 2008, unindu-le printr-o renovare extinsă.

“Am avut o ofertă pe care nu am acceptat-o și altă ofertă unde clientul nu a adus banii. Consider că dacă se vinde, este ok, dacă nu, o voi păstra”, a declarat Hilfiger la Wall Street Journal.

Bine ați venit în duplexul lui Tommy Hilfiger, situat în partea superioară a Hotelului Plaza din New York.

 

După cum puteți vedea, decorul este destul de mare. Hilfiger a decorat apartamentul cu o artă neprețuită precum picturile Andy Warhol și alte tablouri, dar acestea nu sunt incluse în vânzare.

Bucătăria este construită după un stil retro al anilor 1950.

 

Există și o cameră de joacă pentru cei mici, având aspectul semnăturii mărcii lui Hilfiger.

Iar aici este dormitorul de vis al oricărei adolescente.

 

Dacă vă îndreptați spre acoperiș, priveliștile Central Park și Fifth Avenue sunt de neegalat.