Mama lui Elon Musk, în vârstă de 72 de ani, Maye, spune că știa că Elon era un geniu, pe când avea vârsta de trei ani, dar recunoaște că nu era sigură dacă va avea un succes real sau dacă “va ajunge să trăiască într-un subsol”.

Cum și-a câștigat Elon Musk primii bani?

Maye Musk, un model în vârstă de 72 de ani, a detaliat modul în care copiii ei Elon, (49 de ani), Kimbal, (48 de ani) și Tosca, ( 46 de ani) și-au găsit pasiunile la o vârstă fragedă. Mama acestora a vorbit în cadrul unui interviu pentru CBS. Modelul a spus că știa că Elon era un geniu când avea trei ani, dar a recunoscut că nu era întotdeauna sigură că CEO-ul SpaceX era destinat măreției. Maye a amintit că Elon a făcut un joc pe calculator, pe când avea doar 12 ani. Acesta a primit 500 dolari pentru joc după ce a fost prezentat într-o revistă. Elon Musk este acum cel mai bogat om din lume, cu o avere de 187 de miliarde de dolari. Ceilalți frați ai săi au, de asemenea, succes. Kimbal a fondat un lanț de restaurante, în timp ce Tosca este un regizor, scrie DailyMail.

Elon Musk este acum cea mai bogată persoană din lume, cu o avere de 187 de miliarde de dolari. Chiar dacă mama sa, Maye Musk, și-a dat seama că este un geniu pe când era doar un copil, ea a recunoscut că nu știa întotdeauna dacă patronul Tesla va avea succes.

Modelul în vârstă de 72 de ani a promovat lansarea cărții sale “A Woman Makes a Plan” într-un interviu pentru CBS. În cadrul interviului, aceasta a relatat modul în care copiii ei Elon, Kimbal și Tosca și-au urmat pasiunile și au reușit în carieră. “Am știu că Elon este un geniu”  a spus Maye gazdelor emisiunii, Gayle King și Anthony Mason, “dar nu știam dacă va face lucruri mărețe, deoarece multe genii sfârșesc într-un subsol.”, a adăugat aceasta.