Nicolae Ciucă, mesaj despre drumul „prin noi înşine”

În cursul zilei de vineri, în urma unei întâlniri cu echipa PNL din partea de Nord-Vest, fostul prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat că PNL este partidul care:

  • asigură stabilitatea în România
  • susține un ritm susținut de investiții pentru modernizarea țării

Ciucă a reiterat angajamentul PNL de a merge la alegerile din anul viitor sub deviza „prin noi înșine”, subliniind că acest lucru implică responsabilitatea de a iniția măsuri și proiecte ample.

„La întâlnirea cu echipa liberală din Regiunea de Nord-Vest, am spus foarte clar că PNL este partidul care menţine stabilitatea României, garantând în acelaşi timp ritmul susţinut al investiţiilor pentru modernizarea ţării. Suntem cei care au fost mereu alături de mediul de afaceri, pentru că susţinerea antreprenoriatului înseamnă de fapt locuri de muncă, progres economic şi recuperarea decalajelor faţă de alte state”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

Nicolae Ciucă
SURSA FOTO: Inquam Photos/ Sabin Cristoveanu

Administrațiile liberale, modele de bune practici

Liderul PNL a subliniat că decizia de a merge la alegerile din 2024 sub deviza „prin noi înșine” vine cu responsabilitatea de:

  • a iniția măsuri
  • proiecte extinse

„Am văzut acest lucru în toate regiunile în care am fost și am convingerea că parteneriatul strâns dintre autoritățile centrale și cele locale rămâne cheia pentru a transforma România”, a concluzionat Nicolae Ciucă, subliniind că administrațiile liberale sunt modele de bune practici în întreaga țară.

Rareș Bogdan, surprins de mirosul unei legături de pătrunjel

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost surprins într-o vizită la noua piață din Șimleu Silvaniei, însoțit de europarlamentarul Rareș Bogdan, fostul ministru al Afacerilor Interne Lucian Bode și lideri locali ai partidului, inclusiv Mihai Cristian Lazăr, cel mai tânăr primar din România.

În timp ce Ciucă cumpăra două pungi de fasole, Rareș Bogdan a ales să-și umple sacoșa ecologică de hârtie cu:

  • morcovi
  • ceapă roșie
  • pătrunjel

Cu un zâmbet pe față, Bogdan a ținut să îi arate șefului său mirosul specific al „pătrunjelului adevărat”. Astfel, i-a arătat o legătură zdravănă din zarzavatul proaspăt cumpărat.

„Domnule președinte, ia uitați cum miroase, pătrunjel adevărat!”, i-a spus Rareș Bogdan lui Nicolae Ciucă, apropiindu-i frunzele de nas.

Cu un gest politicos, Nicolae Ciucă a adulmecat scurt „pătrunjelul adevărat” și și-a continuat apoi vizita, păstrând cele două pungi de fasole în mână.

Încă fascinat de prospetimea legumelor, Rareș Bogdan a continuat să agite legătura de „pătrunjel adevărat” și după ce fostul premier s-a îndepărtat.