EA Mobile a lansat Need for Speed Shift, versiunea pentru telefoanele mobile, joc disponibil spre descărcare de pe Vodafone Live! şi Orange World.

Need for Speed Shift, noul joc al faimoasei serii este dezvoltat pe mai multe nivele pentru a putea simula cât mai realist sentimentul condusului unor maşini extrem de performante.

Jucătorilor li se oferă experienţa zgomotoasă şi intensă a condusului la limită. În versiunea java pentru telefoanele mobile, poţi tura şi concura cu nouă maşini ultra-echipate în numai puţin de opt competiţii şi 24 de tipuri de curse. Ai la îndemână opt moduri de joc printre care modul drifting, podium, calificare şi contra cronometru .

Un profil al şoferului întru totul schimbat este cea mai nouă îmbunătăţire adusă realismului jocului. Sistemul crează fiecărui jucător un profil unic bazat pe capacităţile şi stilul propriu de condus – agresiv sau calculat. Acest profil influenţează felul în care jucătorul avansează în carieră, modelele de maşini pe care acesta le poate folosi şi felul în care acesta îşi poate alege partenerii de întrecere în modul online.

Jocul Need for Speed Shift pentru telefoanele mobile este disponibil spre descărcare de pe Vodafone Live! şi Orange World.

SURSA: EA Mobile