Gear 2 și Gear 2 Neo le permit utilizatorilor să accepte sau să ignore apelurile primite și să citească mesajele, oferind în același timp opțiuni de personalizare a notificărilor în funcție de obiceiurile utilizatorilor. Galaxy Gear 2 are un ecran Super AMOLED de 1,63 inch, procesor dual core 1.0 GHz, 512 MB memorie RAM, 4GB memorie internă şi sistem de operare Tizen.

Camera foto este inclusă acum în corpul principal al dispozitivului și nu pe brățară, pentru ca utilizatorii să își poată exprima starea de spirit și prin design și să își asorteze ținuta cu brățările sofisticate, disponibile în mai multe culori: Charcoal Black, Gold Brown și Wild Orange pentru Gear2 și Charcoal Black, Mocha Grey și Wild Orange pentru Gear2 Neo. Fundalul ecranului, ceasul și fonturile pot fi de asemenea personalizate.

Ambele dispozitive le permit utilizatorilor controlul produselor electronice – TV și set-top box – cu ajutorul aplicației WatchON Remote. În plus, datorită player-ului cu căști Bluetooth, utilizatorii își pot lăsa smartphone-ul acasă și pot asculta muzică în mișcare.
Ambele dispozitive sunt echipate și cu aplicații de fitness, oferind posibilitatea creării unui program de fitness personalizat și monitorizarea ritmului cardiac.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo se pot conecta la o paletă largă de dispozitive Samsung și pot accesa un ecosistem bogat de aplicații, fiind primele dispozitive de acest tip care au la bază platforma Tizen. Încă de la lansare, Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo sunt compatibile cu mai multe zeci de smartphone-uri Samsung GALAXY.

Samsung Gear 2 și Gear 2 Neo vor fi disponibile la nivel mondial începând cu luna aprilie.

 

Te-ar putea interesa și: