Concret, Dan Negru a vorbit despre faptul că se gândește să renunțe la televiziune mai ales după ce pandemia de coronavirus a afectat formatele scumpe ale Antenei 1. Acesta a mai spus că se gândește să treacă în mediul online.

„În România semnalul  l-au dat americanii care au vândut televiziunea pe care o aveau, ProTv, transferându-și influența acolo unde contează, în Google, FB, Insta, adică în online.

În criza economică primele lovite vor fi brandurile de lux, și în televiziune eu sunt un brand de lux pentru că show-urile mele nu sunt ieftine și, recunosc, nici eu nu sunt un prezentator ieftin. Așa că vom vedea ce va fi și cine-și va mai permite branduri de lux.”, a spus Dan Negru.

Ce se întâmplă cu Revelionul 2021

”Revelionul meu e și el un produs scump cu sute de vedete într-o singură noapte, adică un produs de lux dar sper că vom avea energia financiară de a păstra brandurile construite în zeci de ani. Dacă nu, vom trece și Revelionul printre victimele Covidului.

De câțiva ani port discuții despre cum ar fi să trec și în alte părți ale televiziunii decât în fața ecranului. Încep să mă gândesc și la asta dar mai e timp”, a declarat Dan Negru pentru Ciao.ro.