Papa Francisc  ajunge în România la finalul lunii mai iar echipa de jurnaliști de la Știrile Pro TV va urmări în permanență traseul Suveranului Pontif.

Mai mult decât atât, Andreea Esca va fi printre puținii jurnaliști români selectați să-l însoțească pe Sfântul Părinte în avionul papal spre țara noastră, dar și înapoi către Roma.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnaliști care îl va însoți pe Papa Francisc în avionul papal spre România și înapoi către Roma. Sunt și foarte emoționată; nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simți o emoție aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte și acum îmi fac lecțiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector”, a spus Andreea Esca despre întâlnirea cu Papa Francisc.

Reamintim că Andreea Esca a fost desemnată cea mai de succes femeie din România din domeniul mass-media, în cadrul Galei Capital – Top 100 femei de succes.