Portalul gigantului Microsoft, MSN.com, unul dintre cele mai accesate din lume, a fost modificat pentru prima dată în ultimii zece ani. Noul site va fi accesibil, însă, începând de anul viitor, conform bbc.com.

Printre schimbările aduse site-ului se numără o coloană dedicată reţelelor de  socializare Twitter şi Facebook şi o casetă mai mare de căutare pentru Bing.Americanii vor să atragă cât mai mulţi utilizatori către motorul de căutare Bing, lansat în iunie 2009, competitorul direct al  lui Google. 

 Noul site este structurat în cinci mari categorii: news, entertainment, sports, money, lifestyle şi more.  Nici  logoul MSN nu a scăpat nemodificat, fiind mult mai mare, iar fontul este asemănător cu cel folosit pentru Bing.

„Internauţii ne-au spus că vor simplitate, însă în acelaşi timp informaţii de ultimă oră şi serviciile lor preferate livrate împreună”, a declarat Lisa Gurry, senior director la MSN.

MSN.com este unul dintre cele mai vizitate site-uri din lume, având in jur de 80-100 de milioane de vizitatori pe lună, conform datelor Compete, astfel încât orice schimbare adusă site-ului este atent cântărită de Microsoft. Noul site poate fi accesat, în prezent, de un grup restrâns de utilizatori din SUA, urmând ca site-ul să fie disponibil  pe plan global de anul viitor. Un preview al noului site se găseşte aici

0-41224-2.jpg

0-41223-1.jpg

 

 

 

 

SURSA: BBC