Motorola Milestone, cel mai subţire telefon slider cu tastatură Qwerty existent pe piaţă, va fi disponibil în oferta Orange,  din luna iulie, la preţuri începând de la 179 euro (TVA inclus).

Milestone este un smartphone care foloseşte sistemul de operare Android 2.1, permite multitasking-ul, posibilitatea de a utiliza simultan aplicaţii multiple, şi are o grosime de doar 13,7 mm.

Dispozitivul este dotat cu un browser optimizat pentru navigarea pe internet, încorporează aplicaţii multimedia Google, este echipat cu o cameră de 5 megapixeli şi are funcţii de editarea a fotografiilor.

Telefonul va fi disponibil în oferta Orange în luna iulie. În zilele următoare, pe site-ul orange.ro vor putea fi înregistrate precomenzi pentru acest model. Telefonul va fi disponibil la preţuri începând de la 179 euro (TVA inclus) cu un abonament de 20 de euro şi cu opţiunea MySmartphone pe 24 de luni.

Specificaţii tehnice:

– Ecranul widescreen de 3,7 inch, cu o rezoluţie de 854 pixeli şi un total de peste 400.000 pixeli
– Procesor Cortex A8 de mare viteză
– Ecran senzitiv, cu atingeri multiple şi zoom prin dublă atingere
– Cameră de 5 megapixeli cu flash dual-LED
– Servicii Motorola Media Link şi Motorola Phone Portal, pentru administrarea conţinutului media de pe desktop, telefon şi Internet
– Stereo Bluetooth/ BT 2.1, USB 2.0
– Cablu de 3,5 mm pentru căşti
– Tehnologie CrystalTalk Plus, pentru convorbiri clare
– Card de memorie: 8GB

SURSA: Motorola