MOTOAIR, unicul brand de echipament cu airbag pentru motociclişti din România a asigurat protecţia Turului Phenomenal Gillette, certificat de catre Guinness World Records drept cea mai lungă ştafetă din lume.

Susţinător al perfomanţei, MOTOAIR a oferit geci cu airbag pentru componenţii echipei de organizatori ce au însoţit participanţii la ştafetă. Protejaţi de tehnologia încorporată în gecile MOTOAIR, aceştia au fost permanent prezenţi alături de alergători, asigurând buna desfaşurare a evenimentului.

“Ne bucurăm şi suntem mândri că am dat o mână de ajutor la stabilirea unui record mondial: cea mai lungă ştafetă din lume. Ne-a placut foarte mult initiaţiva şi am hotărât să susţinem Turul Phenomenal Gillette, asigurând protecţia cu ajutorul gecilor MOTOAIR. Din fericire nu a avut loc nici un accident, dar, în caz că s-ar fi întâmplat ceva, noi eram acolo pentru ca totul să se desfaşoare în cele mai sigure condiţii.”, a declarat Călin Voicu, General Manager al MOTOAIR Romania.”

MOTOAIR a fost alături de Turul Phenomenal Gillette încă din 21 septembrie, atunci când startul oficial a fost dat în Bucureşti de către Răzvan Lucescu, antrenorul echipei naţionale de fotbal. De-a lungul celor 15 zile de alergare continuă, ştafeta a fost preluată, pe rând şi de alţi bărbaţi fenomenali de-ai României precum Ivan Patzaichin (în Tulcea), Ion Băraru, profesorul constănţean care îi pregăteşte pe elevii premiaţi an de an de NASA, Petru Ghervan, antrenorul naţionalei de handbal masculin (în Suceava), arbitrul FIFA Cristian Balaj (în Baia Mare), Francisc Vastag (în Oraviţa) sau portarul Universităţii Craiova, Silviu Lung Jr. (în Craiova). Acestora li s-au alăturat mulţi alţi participanţi care şi-au dorit să contribuie la realizarea celei mai lungi ştafete din lume.

Ştafeta a revenit în Bucureşti pe 5 octombrie, în jurul orei 19:00, şi a fost condusă către linia de sosire din parcul Herăstrău de către directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.