Gheorghe Dincă este în tensiune maximă. Mai mulți părinți de etnie romă din cartierul craiovean Fața Luncii au susținut că monstrul din Caracal ar fi încercat să le răpească fetele. Aceștia au sesizat autoritățile.

Părinții au povestit că la un moment dat chiar au reușit să-l prindă pe Dincă și să-l bată. Detaliile sunt cutremurătoare iar potrivit mărturisilor una dintre fete a dispărut fără urmă.

„Gheorghe Dincă a fost văzut de mai multe ori în acea comunitate de romi și chiar a fost alungat de părinții copiilor de acolo pentru că era un personaj suspect pentru ei, un bărbat necunoscut.

Se pare că declarația acestei tinere minore din Craiova a venit de curând, după ce a apărut acest scandal. Această declarație este susținută de mai multe declarații date de către persoane care trăiesc în acea comunitate și care confirmă că Gheorghe Dincă a fost văzut destul de des în preajma fetelor.

Din mărturia unui bărbat rezultă că s-a sunat și la 112 cu ocazia unui astfel de episod”, au fost dezvălurile făcute la Antena 3, după ce s-a stat de vorbă cu martorii.