Într-o postare pe contul personal de Instagram, Monica Gabor a postat mai multe imagini din casa iubitului ei, Mr. Pink. Amintim faptul că în ultima vreme, au tot apărut zvonuri potrivit cărora Monica Gabor și Mr.Pink s-ar fi despărțit, însă nimeni nu credea că cei doi și-ar fi încheiat socotelile.

Totodată, milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe vedetă atunci când s-a mutat în America, a vorbit despre despărțirea dintre cei doi, confirmând că este adevărat.

El mai adăuga că soția sa știe mai multe informații, precizând atunci că este posibil ca Monica să nu se mai întoarcă deloc în America.

”Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații”, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

Monica Gabor s-a întors la Mr.Pink

După declarațiile sale, Monica Gabor s-a dus în Dubai la sora ei, lucru care a confirmat și mai mult anunțul despărțirii. Pe de altă parte, Monica Gabor a decis să se reîntoarcă în SUA, iar având în vedere postările ei, se pare că cei doi au mai dat o șansă poveștii de dragoste.

Vedeta a postat recent o poză alături de fiul lui Mr.Pink în care era extrem de fericită și ulterior și câteva imagini din casa milionarului.

Amintim faptul că vila în care Monica Gabor locuiește cu Mr. Pink este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri, iar dovada clară a faptului că vedeta s-a întors în brațele iubitului ei o reprezintă imaginile postate de Monica Gabor din curtea vilei din Malibu.