Irinel Columbeanu a dat detalii importante despre Monica Gabor. Fostul soț al vedetei a ținut să spună că încă menține o relație de amiciție cu aceasta, de dragul copilului pe care îl au împreună. Afaceristul a dat detalii despre motivul pentru care fosta sa soție a ales să se reîntoarcă în SUA, deși s-ar fi despărțit de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu a dezvăluit că visul Monicăi Gabor a fost dintotdeauna să locuiască în America. Acesta, a spus el, ar fi și explicația pentru care fosta doamnă Columbeanu a ales să se reîntoarcă în SUA, recent, deși circulă zvonuri conform cărora aceasta s-a despărțit de Mr. Pink. Irinel Columbeanu a transmis că nu poate oferi detalii despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink întrucât nu este în cunoștință de stadiul relației lor, însă ceea ce este sigur e că fotomodelul și-a dorit dintotdeauna să locuiască în America.

Ce știe Irinel Columbeanu despre relația cu Mr. Pink

„Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”, a spus Columbeanu.

Potrivit celor mai recente informații, Monica Gabor s-a reîntors în SUA după ce s-ar fi despărțit de Mr. Pink. Vedeta a șters toate pozele de pe rețelele de socializare, în care apărea bărbatul, și a revenit în România. Recent, însă, fotomodelul s-a reîntors în America. Columbeanu a dezvăluit că, deși a trecut multă vreme de când el și fosta sa soție au decis să se despartă, nu și-a pierdut respectul față de femeie. Mai mult decât atât, cei doi păstrează o relație de amiciție de dragul fiicei lor. Irinel Columbeanu o vede cu alți ochi pe Monica Gabor.

„Este inteligent temperamentală. (n.r. O văd) cu alți ochi, mult mai lucizi, dar în continuare neinfluențat de terțele numeroase păreri. În continuare impetuoasă. Cele ce-mi vin acum în minte veți afla citindu-mi cât de curând se poate cartea”, a declarat afaceristul.