Actul secret semnat de Irinel Columbeanu! Ce are voie să facă Monica Gabor, potrivit documentului

Irinel Columbeanu a semnat un document cu Monica Gabor, un document despre care nu vorbește niciodată. Concret, documentul o ajută pe Monica Gabor să își plimbe fiica minoră peste tot prin lume, având în vedere că un minor nu poate ieși din țara natală decât dacă are acordul ambilor părinți sau cu o procură de la unul dintre părinți în favoarea celuilalt.

Contactat de impact.ro, cu privire la acest document, Irinel Columbeanu a precizat că nu este treaba nimănui ce documente a semnat el pentru copil.

Cât este valabil un astfel de document

Sursa anterior citată a apelat la ajutorul unui avocat pentru a preciza cum un minor poate fi scos din țară dacă nu este însoțit de ambii părinți. Avocatul Ioan Todan a precizat și că un astfel de document este valabil maxim 3 ani.

”În astfel de cazuri, este nevoie de o procură din partea părintelui care nu-l însoțește. Aceasta se poate semna pe maxim trei ani. După care se reînnoiește”, ne-a declarat avocatul Ioan Todan.

Având în vedere că fiica celor doi a plecat cu mama sa în străinătate în urmă cu doi ani, documentul semnat de Irinel Columbeanu ar trebui reînnoit la finalul acestui ani.

Potrivit impact.ro este posibil ca Irinel Columbeanu să nu mai vrea să semneze acest document deoarece acesta nu și-a mai văzut fiica de mult, chiar dacă Monica Gabor a vizitat pentru scurt timp și România. Mai mult decât atât, după despărțirea Monicăi Gabor de Mr. Pink, Irinel Columbeanu nu a mai putut lua legătura cu fiica sa pentru o bună perioadă de timp.