Monica Gabor şi Mr. Pink s-ar putea să fi pus punct relaţiei, având în vedere că Monica a șters toate pozele cu omul de afaceri și cu fiul acestuia și apoi a plecat la sora ei, Ramona Gabor, stabilită în Dubai. Totuşi, o confirmare oficială a unei despărţiri, după 10 ani de relaţie, nu a fost făcută încă.

Cele două surori au petrecut o frumoasă vacanță în Mykonos, Grecia, iar apoi au mai stat împreună o perioadă în Emiratele Arabe.

Unde a mers Monica Gabor imediat după întoarcerea în SUA?

Acum, fosta doamnă Columbeanu s-a întors în Statele Unite, în Malibu, oraşul din California unde locuieşte de câţiva ani de zile.

Ea a împărtăşit cu fanii de pe Instagram şi unul dintre primele locuri unde a mers, odată întoarsă în Statele Unite: un restaurant de lux din Malibu, unde a mers alături de prieteni şi a mâncat sushi.

Sursa foto: Instagram

Mai mult, Monica a postat pe InstaStory şi o fotografie în care apare alături de sora sa, de care spune că îi este deja foarte dor. Monica Gabor s-a filmat şi în timp ce se dădea cu parfumul lansat chiar de Ramona. Vedeta era îmbrăcată într-o rochie neagră, foarte elegantă, strânsă cu un nasture la gât.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

Ce spune Irinel Columbeanu despre fosta sa soţie?

“Nu este vorba că se întoarce la mine. Nu cred că este posibil. Sincer să fiu și dacă aș avea o confirmare despre despărțirea lor, nu cred că ar fi bine să o spun. Vreau să fac doar câteva atenții.

În presă sunt numai interpretări, nu s-a văzut nimic clar. Nu am de unde să știu ceea ce este în sufletul ei. Eu nu am luat legătura cu Monica. Este ceva diplomat să nu deschid acest subiect. Unele speculații nu sunt adevărate nici pe departe.

Și să știți că cel mai mare lux este să spui adevărul. Când am spus că e bine, credeți-mă că e foarte bine. Mie nu-mi place să mă bag în ciorba altuia. Prefer să mă fac dispărut atunci când sunt căutat”, a declarat omul de afaceri, potrivit SpyNews.

Sursa foto: Instagram