Momente teribile pentru Andreea Tonciu! A fost atacată în public de un tânăr: Va răspunde penal

Andreea Tonciu le-a povestit celor care îi urmăresc activitatea de pe Instagram că a trecut din nou prim momente teribile. Bruneta le-a zis fanilor că a fost atacată în public de un tânăr, după ce i-a spus că nu va face un TikTok cu el.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram.

A aruncat cu suc pe ea și pe mașină

Vedeta le-a mai spus fanilor că acești băieți au continuat să se țină după ea și că vorbeau foarte urât. Andreea Tonciu a mai precizat că unul dintre băieți avea o sticlă de suc și că a aruncat conținutul pe ea și pe mașina pe care o conducea.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și la un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus Andreea Tonciu.

”Va răspunde penal”

Vedeta s-a arătat indignată de ceea ce s-a întâmplat și a spus că va merge la poliție pentru ca tânărul cu pricina să fie pedepsit.

„În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a conchis bruneta.