Andreea Tonciu și familia ei s-au infectat cu norovirus, un virus care provoacă probleme digestive. Acum câteva zile, fosta asistentă TV s-a confesat internauților și le-a dezvăluit că așteaptă cu disperare ca ambulanța să sosească la domiciliul lor, căci Rebecca, fiica ei, nu se simte deloc bine.

O zi mai târziu, Andreea Tonciu și-a îngrijorat din nou urmăritorii. Medicii de pe ambulanță au mai făcut o vizită acasă la ea, de data aceasta pentru a-i pune perfuzii chiar ei.

Aceasta le-a promis fanilor de pe rețelele de socializare că imediat cum se va simți mai bine le va povesti cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat cu ea. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” spune că fiica ei a fost prima la care au debutat simptomele, pe când încă erau în vacanță, la mare.

Au reușit să o stabilizeze pe cea mică și au plecat la București, iar la scurt timp atât ea cât și soțul ei au început să aibă probleme specifice: stări de vomă, dureri abdominale, febră, frisoare și scaun moale. Ambulanța le-a făcut mai multe vizite, iar după câteva zile de tratament toată lumea se simte din nou bine.

Cum au debutat simptomele?

„Există un virus, norovirus  se numește, care debutează cu probleme digestive și din păcate l-am luat și noi, nu știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte. Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat, am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare, iar a doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane.

Am sunat ambulanța la ora 2.58 și era ora 6 dimineața și încă nu venise ambulanța, deci 3 ore și 20 și până la urmă am căzut de acord cu soțul meu să sun la o ambulanță privată și au venit acasă. Bineînțeles, costurile au fost foarte mari, dar nu se mai pune problema să ne uităm la bani atunci când este vorba de sănătate. Au venit într-o jumătate de oră și s-a rezolvat problema.

Soțul meu nu putea efectiv să stea în picioare și din două în două minute se ducea la toateltă și nici nu se putea duce la toaletă, trebuia să-l car eu pe brațe. Am crezut inițial că este coronavirus, dar ne-am făcut testele și au ieșit negative”, a explicat Andreea Tonciu la un post de televiziune.