În acest weekend, lumea mondenă şi cea a fotbalului din România a fost zguduită de o veste teribilă: Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19 şi se află, în prezent, în izolare la vila sa din Snagov.

Celebra impresară în vârstă de 47 de ani a avut simptome specifice infecției cu noul coronavirus, acestea apărând după ce s-a întâlnit cu mai mulți jucători de la FC Hermannstadt, echipa din Sibiu la care este acţionară, şi a participat la o şedinţă a clubului de fotbal.

În urma simptomelor persistente, Anamaria Prodan și-a facut test pentru depistarea COVID-19 și rezultatul a ieșit pozitiv.

Problemele mai mari au apărut însă duminică, în jurul prânzului. Atunci, vedeta a început să tuşească şi să se simtă tot mai rău, aşa că apropiaţii săi au fost nevoiţi să cheme de urgenţă o ambulanţă.

În urma acestui episod, Anamaria Prodan a ajuns la spital, unde şi-a făcut mai multe investigaţii pentru a-şi evalua corect starea de sănătate, scrie Click.

“Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută.

Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a povestit un apropiat al acesteia pentru Click.

Patronul de la Astra Giurgiu, în stare gravă la Terapie Intensivă

Lumea fotbalului din România stă cu ochii aţintiţi şi asupra patronului de la Astra Giurgiu, milionarul Ioan Niculae (66 ani).

Acesta s-a infectat cu COVID-19 şi se află în stare gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului “Victor Babeş” din Bucureşti.

Ioan Niculae respiră în acest moment cu ajutorul aparatelor de oxigen, iar medii sunt rezervaţi în privinţa stării sale: “Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât” ar fi declarat o sursă din cadrul unităţii medicale pentru Gândul.